top of page

Obravnava oseb s tinitusom v ORL ambulanti - strokovno predavanje

V okviru projekta Skrb zase ob tinitusu bo v septembru potekalo strokovno predavanje na temo "Obravnava oseb s tinitusom v ORL ambulanti". Predavanje je brezplačno in je verificirano s strani Zdravniške zbornice Slovenije.


Datum dogodka: 9. 9. 2023

Čas: 10:00 - 13:30

Kraj: Medicinska fakulteta v Ljubljani

Na predavanju bodo priznani strokovnjaki iz področja otorinolaringologije, avdiologije, psihiatrije in psihologije predstavili različne vidike obravnave tinitusa ter pristope k pacientom s primarnim in sekundarnim tinitusom. Poleg tega bodo predstavljene izkušnje uporabnikov po končani vedensko kognitivni terapiji.


Vsi specialisti in specializanti s področja otorinolaringologije vljudno vabljeni, da se prijavite in se udeležite strokovnega predavanja. Prijavite se lahko preko portala Domus Medica. Prosimo, upoštevajte, da je število mest omejeno.


Dodatne informacije o dogodku so na voljo preko e-maila: teja.pahor.moder@zveza-gns.si (Teja Pahor Moder).


Prav tako vas obveščamo, da že načrtujemo podobno spletno predavanje v oktobru, namenjeno zdravnikom splošne medicine. Več informacij o tem dogodku bo kmalu na voljo na naši spletni strani.


Veselimo se srečanja z vami na predavanju. Skupaj bomo prispevali k izboljšanju obravnave tinitusa.


Predavanje je sofinancirano s strani Ministrstva za zdravje v okviru razpisa Varovanje in krepitev zdravja do leta 2025.

0 comments
bottom of page